SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Puanla Ayrılmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:13:33
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, Pazar günü deplasmanda Tunceli ekibi Dersimspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Ligde ilk 3 haftada aldığı kötü sonuçların ardından son 2 maçında hanesine 4 puan yazdıran Malatya Yeşilyurtspor, grupta şampiyonluk adaylarından olan Dersimspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.

Ligde son 2 maçta aldığı 4 puanla moral kazanan Malatya Yeşilyurtspor, Pazar günü zorlu Dersimspor deplasmanından puan ya da puanlar çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Pazarcıkspor ile oynanan karşılaşmanın ardından 1 gün izin yapan Yeşilyurtspor, Dersimspor maçı hazırlıklarına start verdi. Yeşiltepe Kompleksi 2 nolu sahada, teknik sorumlu Cihangir Serkan Meriç yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. İdman, kuvvet ve dayanıklılık çalışmasının ardından sona erdi. Takımda hafif sakatlığı bulunan defans oyuncusu Murat Avcu, takımdan ayrı çalıştı.

AVCU: "İYİ GİDİŞİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Malatya Yeşilyurtspor'un defans oyuncusu Murat Avcu (fotoğraftaki), son 2 haftada 4 puan kazandıklarını anımsatarak, iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirtti.

İyi gidişi sürdürmek istediklerini ifade eden Avcu, "Cihangir hocamızı, Malatyaspor'da forma giydiğimiz dönemden tanıyoruz. Bilgisi ve futbol geçmişi iyi olan bir hocamız. Hem de genç bir isim. Takımın da genç olması nedeniyle şanslıyız. Cihangir hocayla iyi bir hava yakaladık. 2 haftada 4 puan aldık. Şuana kadarda ligde bizi zorlayacak olan takımlarla oynadık. İyi bir hava yakaladık, inşallah devamı gelir" dedi.

Avcu, Pazar günü Dersimspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsatarak, "Dersimspor, grubun favorisi. Biz elimizden gelen mücadeleyi sahada yansıtacağız. Korkacak ya da çekinilecek bir şey yok. Kimse mücadele ettiği için sahada ölmemiş. Deplasmanda elimizden gelenin fazlasını yapıp, puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız