SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Puanla Döneceğiz"

A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, bu haftaki rakibi Balıkesirspor'a iddialı bileniyor.
 
Balıkesirspor ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren sarı siyahlı takımda sakatlığı geçen ve hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlayan futbolcu Gökhan Sinanoğlu'nun Balıkesirspor karşılaşmasında forma giyebileceği bildirildi.
 
Yeni Malatya Spor Basın Sözcüsü Mehmet Bak, Balıkesirspor'un 16 puanla 3.sırada bulunduğunu hatırlatarak, "Rakibimiz güçlü ancak biz ise puan kaybetmeye tahammülümüz yoktur. Deplasmandan puan ve puanlarla dönerek ligde iddialı olduğumuzu göstermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Bu arada, yönetim tarafından affedilen futbolcular Serdar Karkın ile Hüseyin Kar'ın da Balıkesirspor mücadelesinde forma giymesi bekleniyor.
 
Altay maçındaki hareketleri nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan ve para cezasına çarptırılan futbolcu Hüseyin Kar ile Serdar Karkın, teknik heyetin yönetime verdiği rapor doğrultusunda Balıkesirspor maçında forma giyecekleri öğrenildi.
 
FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız