SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hedefleri Puanla Dönmek

0
Güncellendi - 2017-10-06 01:13:25
Hedefleri Puanla Dönmek
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin,

Ligin ikinci haftasını bay geçtiklerini anımsatan Tekin, Ceyhanspor ile bir hazırlık karşılaşması oynadıklarını ve Dersimspor’un maçını izlediklerini anlattı.

Tecrübeli teknik adam, ligin üçüncü haftasında deplasmanda Dersimspor ile karşılaşacaklarını ifade ederek, “Ligde iki hafta sonunda 6 puan aldılar ve gol yemediler. Neticelere aldanmamak lazım. Genel olarak baktığımızda Yeşilyurt Belediyespor’un daha oturaklı, disiplinli bir takım olduğunu görüyoruz. 90+2’nci dakikada olmayacak bir penaltı pozisyonuyla 1920 Maraşspor karşısında galip geldiler. 1920 Maraşspor’u ligin ilk haftasında biz 4-0 yenmiştik” dedi.

Dersimspor ardından da Adıyaman 1954 Spor ile oynayacakları karşılaşmalarla grubun ilk yarısını bir anlamda değerlendirme imkanını bulacaklarını kaydeden Tekin, şunları söyledi: “Dersimspor’un maçını izledik. Deplasmana gidip, puan alacağız. İkili averajında bilinciyle bir müsabaka çıkaracağız. İstediğimiz neticeyi alabilecek bir takımdayız. Oyun ve moral olarak iyi durumdayız.”

Tecrübeli teknik adam, takımlar arasında ikili averajın önemli olduğuna dikkat çekerek, “Dersimspor deplasmanında alacağımız iyi bir netice ve ardından Adıyaman 1954 Spor ile sahamızda oynadığımız maçta alacağımız netice ikinci yarı için avantaj olacak. Bu sene ikili averaja kalmayacak gibi görünüyor. Biz bu anlamda istediğimiz sonuçları alıp, önümüze bakmak istiyoruz” diye konuştu.

Tekin, kaleci Metehan’ın çift kale maç esnasında aldığı darbe nedeniyle bir sakatlık yaşadığını kaydederek, tedavisine başlandığını ve maç saatine kadar yetiştirilmeye çalışılacağını söyledi.

Grup’ta üçüncü haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Dersimspor, 8 Ekim Pazar günü 15.00’da Tunceli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız