SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Puanla Dönmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-10-28 03:59:24
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un teknik sorumlusu Murat Kurt, Pazar günü deplasmanda Şanlıurfa ekibi 11 Nisan Spor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, “Deplasmandan puan ya da puanlarla dönüp, önümüze iyi bir şekilde bakmak istiyoruz” dedi.

Grup’ta geride kalan 5 haftada oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1’de mağlubiyet alarak 5 puan toplayan İnönü Üniversitesispor, ligin 6.haftasıonda deplasmanda, grubun dördüncü sırasında bulunan 11 Nisan Spor ile karşılaşacak.

Sezona bir dizi sıkıntılarla başlayan ancak şuana kadar ortaya koyduğu performansla dikkat çeken kırmızı beyazlılar, zorlu 11 Nisan Spor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

“ZOR BİR MAÇ OLACAK”

İnönü Üniversitesispor’un teknik sorumlusu Murat Kurt, 11 Nisan Spor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirtti.

Rakiplerinin geçen seneye göre bu sezon daha büyük bir yatırımla grupta mücadele ettiğine dikkat çeken Kurt, “Bizim için zor bir maç olacak. Zaten grupta kolay maç yok. 11 Nisan Spor, bu sezon grupta şampiyonluk iddiasıyla mücadele ediyor. Bizde iyi bir ekibiz.  Tecrübeli ve yetenekli oyunculara sahibiz. Zorlu karşılaşmaya da en iyi şekilde hazırlandık. Takım olarak motivasyonumuz biraz düşük ama ben oyuncularımın zorlu karşılaşmada en iyi mücadeleyi ortaya koyacaklarına inanıyorum. 11 Nisan Spor deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılarak, iyi bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

11 Nisan Spor ile İnönü Üniversitesispor, 29 Ekim Pazar günü 14.00’da 11 Nisan 1 nolu sentetik sahada karşı karşıya gelecek.

Zorlu mücadeleyi Çorum Bölgesi’nden Bölgesel Hakem Ahmet Ecevit yönetecek. Ecevit’in yardımcılıklarını Volkan Altuntaş ile Fahrettin Yılmaz yapacak. Karşılaşmada Arif Subaşı ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız