SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Puanla Dönmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:29:59
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından Malatya İl Özel İdarespor’da antrenör İsmet Güner, Elazığ temsilcisi Yurtbaşı Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi. 

Güner, Adıyaman Belediyespor karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen istedikleri 3 puanı alamadıklarını kaydederek, “Biz Adıyaman Belediyespor maçına çok iyi hazırlandık. Tabi ki sahaya 3 puan için çıktık ve istediğimizi alabilmek adına da elimizden geleni yaptık. Ama sonuçta 1 puan aldık, mutluyuz” dedi.

Adıyaman Belediyespor’un grubun iddialı ekiplerinden birisi olduğuna dikkat çeken Güner, “Adıyaman Belediyespor büyük bütçelerle kurulmuş ve grupta şampiyonluk iddiası olan ekiplerden birisi. Biz daha mütevazi bir bütçeyle kurulan takımız. Ancak her karşılaşmaya haddimizi bilerek, ayağımız yere sağlam basarak çıkıyoruz. Hafta içerisinde de bu karşılaşmaya hazırlanırken futbolcularımıza “yenemiyorsak, yenilmeyelim” demiştik. Karşılaşmaya baktığımızda rakibimiz oyunda 9 kişi kaldı. Galip gelebileceğimiz bir karşılaşmaydı ama rakibimiz eksik kalınca sporcularımız biraz panik yaptı. Topu yere indirebilsek, ayağa pas yapabilsek istediğimiz 3 puanı alabilirdik” diye konuştu.

Ligin yedinci haftasında Elazığ ekibi Yurtbaşı Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını kaydeden Güner, “Elazığ temsilcisi Yurtbaşı Belediyespor ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Zorlu bir karşılaşma olacak. Amacımız bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılmak” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız