SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Puanların Tamamını Topladılar

0
Güncellendi - 2018-03-26 23:50:43
Puanların Tamamını Topladılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Avcılık ve Atıcılık Kulübü Skeet Bayanlar Takımı, Çukurova Avcılık-Atıcılık Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen  7. Valilik Kupası Trap ve Skeet Atıcılık Yarışmasında hem bireysel, hemde takım olarak derece elde etti.

Sarıçam Yücel Kılıçyaldır Atış Poligonu'nda gerçekleştirilen yarışmada, skeet atıcılıkta Malatya Avcılık ve Atıcılık Kulübü Skeet Bayanlar Takımından Dr. Sema Nur Aladağ birinci, Dr. Şükran Güler ikinci ve Yasemin Arabalı Keleş ise üçüncü oldu. Malatya bayanlar takımı hem bireysel, hem de takım halinde skeet atıcılıkta derece elde ettiler.

Avcılık ve Atıcılık İl Temsilcisi Mehmet Fendoğlu, “Adana’da gerçekleştirilen 7. Valilik Kupası Trap ve Skeet Atıcılık Yarışmasında Malatya Avcılık ve Atıcılık Kulübü olarak önemli bir başarı elde ettik. Skeet Atıcılık yarışmasında bayanlar takımı hem bireysel, hem de takım halinde başarılı oldular. . Skeet Atıcılıkta bayan arkadaşlarımız kupaların tamamını aldılar. Malatya’da trap ve skeet atıcılık sporunun daha da ileriye gitmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız