SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Putin'in Yıllık Geliri Açıklandı

0
Güncellendi - 2019-04-13 03:15:46
Putin'in Yıllık Geliri Açıklandı
A- A+ PAYLAŞ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 2018 yılında elde ettiği gelir açıklandı.

Kremlin tarafından devletin üst kademelerindeki kişilere ilişkin yayımlanan mal varlığı bilgilerine göre, 2017'de 18 milyon 728 bin ruble kazanan Putin'in geliri, geçen yıl 8 milyon 648 bin rubleye (yaklaşık 774 bin TL) geriledi.

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev'in de geçen yıl 9 milyon 917 bin ruble (yaklaşık 887 bin TL) gelir elde ettiği kaydedildi.

Beyana göre, Putin'in kendisine ait Rusya'da 2 apartman dairesi, 2 otomobil garajı ve 3 otomobili, Medvedev'in de 367,8 metrekarelik bir apartman dairesi ve 2 aracı bulunuyor.

Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov'un 443 milyon 384 bin rublelik (yaklaşık 40 milyon TL) kazancıyla ülkede geçen yıl en çok gelir elde eden bakan olurken, 2'nci sırada 183 milyon 778 bin rublelik (yaklaşık 16 milyon TL) geliriyle Rusya Tarım Bakanı Dmitriy Patruşev yer aldı.

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu geçen yıl 11 milyon 532 bin ruble (yaklaşık 1 milyon TL) kazanırken, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ise 7 milyon 340 bin ruble (yaklaşık 656 bin TL) gelir elde etti.

Moskova, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız