SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge B. Galip.. Hem de Deplasmanda ve..

0
Güncellendi - 2018-11-19 00:02:58
Pütürge B. Galip.. Hem de Deplasmanda ve..
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta mücadele eden Pütürge Belediyespor, deplasmanda Araban Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek, 'oynadığı bir maçta' ilk galibiyetini aldı. Pütürge Belediyespor daha önce 'kayden' bir galibiyet elde etmiş, ligden ihraç edilen Hankendispor maçında hükmen galip sayılmasıyla ilk 3 puanını almıştı.

Pütürge Belediyespor, 20.dakikada Hıdır Surme’nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Yeşil beyazlılar 79.dakikada Yusuf Özden’in kaydettiği golle durumu 2-0’a getirdi. 87.Abdullah Özdemir farkı 3’e çıkaran golü kaydetti ve Pütürge Belediyespor, sahadan 3-0 üstün ayrıldı.

Pütürge Belediyespor’un teknik direktörü Mahmut Evren, takım olarak daha zamana ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederek, bu süreçte toplayabildikleri kadar fazla puanı toplamak istediklerini söyledi.

Evren, Araban Belediyespor ile 12 puanlık bir maç oynadıklarını belirterek, “Bizim için önemli bir maçtı. Kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. İyi oynadık ve istediğimiz galibiyeti aldık. İnşallah bundan sonra iyi sonuçlar alacağız ve yolumuza güzel bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Başarılar,Pütürge kim tutar seni.................
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (5 yıl önce)
    oynadıgı diye sıyah yazıyla belirtmis dıkkat et eyt magduru
    0
    0
    Yanıtla
  • EYT MAĞDURU (5 yıl önce)
    Admin efendi bu ilk değil ikinci galibiyeti.biraz araştır öyle haber yap.
    0
    0
    Yanıtla
  • 3-0 mağlup ederek, ‘oynadığı bir maçta’ ilk galibiyetini aldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ilk maç hükmen bence siz araştırın
    0
    0
    Yanıtla
  • Sende sağlam bi oku öle yorum yap körsün galiba adam belirtmiş cahil adam kendince laf soktuğunu zanneden eyt mağduru
    0
    0
    Yanıtla
  • Aç oku sonra yorum yap cahilmisin sen haberi tam olarak okuu
    0
    0
    Yanıtla