SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge B. Hazırlığını Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2018-09-12 18:01:17
Pütürge B. Hazırlığını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Pütürge Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Pütürge Belediyespor, ilk defa mücadele edeceği BAL Ligi için hazırlıklarına devam ediyor. Sezonun ilk haftasında Malatya'da Yeşilyurt Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil siyahlılar, sezon hazırlıklarını Pütürge İlçe Stadı'nda sürdürüyor.

Pütürge Belediyespor'un teknik sorumlusu Nihat Bayındır, yeni sezon hazırlıklarının sıkıntısız şekilde sürdüğünü ifade etti.

Bayındır, çalışmaların Pütürge İlçe Stadı'nda sürdüğünü belirterek, "Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Şuanda Pütürge'de yeni sezona hazırlanıyoruz. Bir değişiklik olsun diye takımımızı Pütürge'de topladık. Sıkıntısız bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Transfer çalışmaları kapsamında görüşmelerin sürdüğünü ifade ede Bayındır, "Yönetimimiz şuanda 2-3 oyuncuyla görüşmelerini sürdürüyor. Forvet, orta saha ve kanat için arayışlarımız var" diye konuştu.

Bayındır, yeni sezon hazırlıkları kapsamında hafta sonu bir hazırlık karşılaşması oynamayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız