SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge Belediye'de Yeni Transferler

0
Güncellendi - 2020-01-17 21:34:49
Pütürge Belediye'de Yeni Transferler
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta mücadele eden Pütürge Belediyespor, transferde üst üste imzaları attırdı.

Takımın başına deneyimli çalıştırıcı Mahmut Evren’i getiren Pütürge Belediyespor, anlaştığı futbolcuları kamuoyu ile paylaştı. Yeşil beyazlılar, yardımcı antrenörlük görevine ise Fuat Bican’ı getirdi. 

Pütürge Belediyespor dış transferde MAKÜ’den orta saha oyuncusu Murat Can Sadak ve stoper Ensar Karakulakoğlu'nu, BtcTurk Yeni Malatyaspor U-19 takımında forma giyen sol bek Furkan Evren, Muş Menderesspor takımından stoper Diyar Uykur, Bismil 21 Spor takımında forma giyen Osman Karlı, Hasan Demir Koleji takımından kaleci Ahmet Çopur, sağ bek oyuncusu Seydi Vakkas Kiraz, orta saha oyuncusu Şıhmehmet Girişmez ve sol kanat oyuncusu Murat Kaya, Elbistanspor’un formasını giyen sol kanat oyuncusu Yunus Emre Çoban, Patnos 04 Spor’un forması giyen orta saha oyuncusu Abdullah Akboğa'yı, Siverek Belediyespor’dan forvet oyuncusu İbrahim Resul Canbek’i, Adıyaman 1954 SporWdan Malatyalı kaleci Gökhan Ata'yı, Kilis Belediyespor’un forması giyen orta saha oyuncusu Ali Taş'ı transfer etti. 

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

“Pütürge Belediyespor'umuzda teknik direktörlük görevine Malatyalı deneyimli teknik adam Mahmut Evren getirildi. Camiamıza hayırlı olsun. Yıllarca Araban Belediyespor'un teknik sorumlusu olan ve BAL tecrübesi bulunan deneyimli teknik adam Fuat Bican yardımcı antrenör olarak görev yapacak. Dış transferde MAKÜ takımından orta saha oyuncusu Murat Can Sadak ve stoper Ensar Karakulakoğlu'nu kadromuza kattık. BtcTurk Yeni Malatyaspor U-19 takımında forma giyen sol bek Furkan Evren ile tekrardan anlaştık. Muş Menderesspor takımından stoper Diyar Uykur ve Bismil 21 Spor takımından deneyimli stoper Osman Karlı’yı da kadromuza kattık. Ayrıca, Hasan Demir Koleji takımından kaleci Ahmet Çopur, sağ bek oyuncusu Seydi Vakkas Kiraz, orta saha oyuncusu Şıhmehmet Girişmez ve sol kanat oyuncusu Murat Kaya ile anlaştık. Elbistanspor’un formasını giyen sol kanat oyuncusu Yunus Emre Çoban, Patnos 04 Spor’un forması giyen orta saha oyuncusu Abdullah Akboğa, Siverek Belediyespor’dan forvet oyuncusu İbrahim Resul Canbek, Adıyaman 1954 SporWdan Malatyalı kaleci Gökhan Ata, Kilis Belediyespor’un forması giyen orta saha oyuncusu Ali Taş’ı kadromuza kattık.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız