SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge Belediye'nin Avanos Kampı

0
Güncellendi - 2018-08-15 18:30:36
Pütürge Belediye'nin Avanos Kampı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig ekibi Pütürge Belediyespor Avanos kampını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3 hazırlık müsabakası oynamayı planlıyor.

Malatya’nın BAL’daki temsilcisi Pütürge Belediyespor, yeni sezon kamp çalışmalarına devam ediyor. 23 kişilik kadrosuyla hazırlıklarını sürdüren Malatya ekibi, burada 3 hazırlık maçı oynayacak.

Lukas ve Eldiar isimli iki yabancı oyuncunun da denemeye alındığı Pütürge Belediyespor’da kamptaki son durumla ilgili bilgi veren takımın teknik sorumlusu Nihat Bayındır, verimli bir kamp geçirdiklerini paylaştı.

Kamp süresince 2 yabancı oyuncuyu denemeye alacaklarını kaydeden Bayındır, “10 Ağustos’ta başladığımız Avanos kampımız sürdürüyor. Burada yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3 hazırlık müsabakası oynamayı planlıyoruz. 23 kişilik kadromuzla yeni sezona hazırlanıyoruz ve burada Lucas ve Eldiar isimli iki yabancı oyuncuyu denemeye aldık. Durumlarına bakıp transfere ona göre karar vereceğiz. Amacımız yeni sezona kadar tam hazır hale gelebilmek. Kampımızı 19 Ağustos’ta noktalayıp Malatya’ya geçeceğiz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Takımımıza bu imkanları sağlayanlara sonsuz teşekkürler,Emeklerine ve yüreklerine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla