SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge Belediyespor Puan Peşinde

0
Güncellendi - 2018-10-06 01:49:15
Pütürge Belediyespor Puan Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta ilk iki maçını kaybeden Pütürge Belediyespor, ligin üçüncü haftasında sahasında konuk edeceği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor karşısında puan arayacak.

Bu sezon ilk kez BAL’da yer alan Pütürge Belediyespor, ligin ilk haftasında sahasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a, ikinci hafta ise deplasmanda Ankas İstiklal Spor’a 1-0’lık sonuçlarla mağlup olmuştu. Lige üst üste aldığı mağlubiyetlerle başlayan yeşil beyazlılar, erkenden teknik direktör değişikliğine gitti. Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Pütürge Belediyespor’da, Nihat Bayındır’dan boşalan teknik sorumluluğa takımın sportif direktörü İsmail Karaman getirildi.

Lig’de ilk iki haftayı puansız tamamlayan Pütürge Belediyespor, ligin üçüncü haftasında sahasında grubun iddialı ekiplerinden Şanlıurfa Belediyespor’u konuk edecek. Yeşil beyazlılar, sahasında iyi bir mücadeleyle ilk puan ya da puanlarını almanın hesaplarını yapıyor.

Pütürge Belediyespor-Şanlıurfa Belediyespor karşılaşması 7 Ekim Pazar günü 15.00’da Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanacak. Karşılaşmayı Samsun Bölgesi Bölgesel Hakemi Faruk Küstül yönetecek. Küstül’ün yardımcılıklarını Samsun Bölgesi Bölgesel Yardımcı Hakemleri Eray Pınar ile Coşkun Yalçın Yapacak. Mücadelede Samsun Bölgesi Bölgesel Hakemi Berkay Yavuz ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız