SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge Belediyespor'da Transfer

0
Güncellendi - 2018-06-03 18:53:01
Pütürge Belediyespor'da Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Pütürge Belediyespor’da transfer çalışmalarının başladığı belirtildi.  Takımın teknik sorumlusu Nihat Bayındır yaptığı açıklamada, yeni sezonda güçlü bir Pütürge Belediyespor oluşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Bu sezon ilk kez mücadele edecekleri BAL’da Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirten Bayındır, “Pütürge Belediyespor’un eski bir futbolcusu olarak şuan teknik sorumluluğunu yapmak benim için büyük bir gurur gerçekten. Her şeyden öte bu kulüple manevi bağım çok kuvvetli. Yönetimimiz de sağ olsun bu göreve bizi layık gördüler. Tabi bu efsane kulübümüzü layık olduğu yere getirmek zorlu ve meşakkatli bir süreci de beraberinde getirecektir. Bu anlamda işimiz zor. İl olarak transferde çalışmalara yoğunlaştık. Yönetimimizle yaptığımız kapsamlı toplantıda transfer yapılması gereken mevkiler ve alınacak birkaç isim belirlendi. Transferde dengeli bir politika izlemek en temel gayemiz. Tabi Malatyalı gençlerimizin burada futbol oynamaları ve başarılı olmaları gibi de bir misyonumuz söz konusu. Pütürge Kulübü Malatyalı antrenörlere güvenerek bu misyonun önemli bir parçasını yerine getirdi. Bundan sonraki süreçte de bu şehrin futboluna katkı sunmak için çalışacağından kimsenin şüphesi olmasın. Şuanda belirlediğimiz bazı futbolcularla görüşme aşamasındayız. İnşallah yeni sezonda Malatyalıların gurur duyacağı bir takım oluşturacağız” diye konuştu.

2 YABANCI OYUNCUYLA ANLAŞILDI

Pütürge Belediyespor'un Kıbrıs Ligi’nden Fildişili Forvet Israel Desıre Tety’i ve Ganalı golcü oyuncu Charles Teiko Folley’i transfer etti.

3. Lig hedefiyle çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar Kıbrıs Ligi’nde yer alan Yeni Boğaziçi DSK takımından Fildişili Forvet Oyuncusu Israel Desıre Tety’i ve Mısır ligi takımlarından Aswan Kulübü forması giyen Ganalı Forvet Oyuncusu Charles Teıko Folley'i renklerine bağladığını duyurdu. Teknik sorumlu Nihat Bayındır yaptığı açıklamada, yeni sezonda güçlü bir takım oluşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını, bu doğrultuda ilk transferlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Siyahi oyuncunun önümüzdeki günlerde Malatya’ya gelerek siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalayacağı belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Allahınıza gurban pütürge .
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Hocam , Yolunuz açık olsun,Allah yardımcınız olsun,Takımımıza sahip çıkan herkesten, Allah razı olsun ,Emekleri ziyan olmasın.Bende bir Pütergeli olarak,Şimdi izmirden sizleri takip ediyorum, takımızla gurur duyuyorum,başarılarınızın devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Hadi başarılar inşallah Yeşilyurtbelesiye gibi paranızı çarçur etmezsiniz heryıl en yüksek bütçe ile fiyasko yaşayan Yeşilyurt belediyesporr
    0
    0
    Yanıtla