SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Genel Kongresi Yapıldı...

A- A+ PAYLAŞ

Pütürge Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı’nın yıllık olağan mali kongresi İstanbul’da yapıldı...Fatih’teki Vakıf Merkezi’nde gerçekleşen kongrede konuşan Vakıf Başkanı, Mehmet Emin Beyhan, 2004-2005 öğretim yılında 180 üniversite öğrencisine ayda 100 YTL verildiğini belirterek, "hedefimiz önümüzdeki yıl içinde burs verdiğimiz öğrenci sayısını 250'ye çıkarmaktır" dedi...

Kongrede konuşan Vakıf başkan yardımcısı Hasan Hüseyin Şener de, önümüzdeki yıl 320 bin YTL bütçe hedeflediklerini ve bütçenin de kongrede kabul edildiğini söyledi. Şener, ayrıca Pütürge’deki Hüseyin Gazi Öğrenci Yurdu’nun 6 aylık gıda ihtiyacının karşılandığı belirtti.

Kongrede, Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, eski bakanlardan Ahmet Karaaslan, PİAD Başkanı Ahmet Durmuş da katılarak birer konuşma yaptılar.

Kongreye, Pütürgenin önde gelen işadamları ve çok sayıda bürokrat da katıldı…

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız