SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge GKD'de Kongre

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Pütürge ilçesinde kurulu bulunan Girişimci Kadınlar Derneği'nin olağan genel kurulu yapılarak, başkanlığa Nursel Aktaş yeniden getirildi.

Dernek binasında gerçekleştirilen olağan genel kurula yaklaşık 200 üye katıldı. Genel kurulda, dernek yönetim kurulu şöyle oluştu:

"Başkan Nursel Aaktaş, Başkan Yardımcısı Zarif Aydoğan, Muhasip Aysun Taşkın, Sekreter Mukaddes Altun, üyeler Sadiye Eraslan, Sinem Gülhan, Dilek Karadağ, Zuhal Erkoç, Serpil Işık, Hatice Elmas, Arzu Teper, Sevim Alhan, Serpil Güvenç, Gönül Altun, Sevim Beşirik ve Hatice Karaca. "

Başkan Nursel Aktaş, derneklerinin amacıyla ilgili yaptığı konuşmada, "İlçemizde kadınlara yönelik mesleki eğitimlerle destek verip ve kazanılmış mesleki bilgileri pratiğe döküp, üretmek, üretime katkıda bulunmaktır. Kadınları iş hayatına atılmalarını sağlayıp istihdam etmektir. Bu amaçlar ve hedefler doğrultusunda, ilçemizde işsizliğin hat safhada olduğu, nüfusun hızla eridiği, göçün önlenemediği sorunlarına çare olmaktır. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak mücadelemizi var gücümüzle sürdürmeliyiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız