SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge Korucuları Yakaladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:00:18
Pütürge Korucuları Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde 14-15 yaşlarında iki kız çocuğunu kaçırdığı iddia edilen 2 şahıs, jandarma ekiplerinin kovalamacası sonucu yakalandı.

İddiaya göre, Sincik ilçesine bağlı İnlice Beldesi'ne Malatya’dan, kiraladıkları otomobil ile gelen Y.A. ile F.A., 14-15 yaşlarında isimleri öğrenilemeyen iki kız çocuğunu zorla otomobile bindirerek kaçırmak istedi. Kız çocuklarını zorla otomobile bindiren şahısları fark eden köylüler durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Sincik- Kahta Karayolu, Karakuş Tümülüsü yakınlarında uygulama gerçekleştirdi. Uygulama noktasını fark eden şahıslar, otomobille geri dönüş yaparak bu defa Sincik ilçesine doğru kaçmaya çalıştı. Daha sonra jandarma ekiplerinden kaçamayacaklarını anlayan şahıslar bu defa iki kız çocuğunu Çatbahçe köyü yakınlarında bırakarak Sincik ilçesine doğru kaçmaya devam etti. Sincik ilçe girişinde barikat oluşturan jandarma ekiplerinin dur ikazlarına uymayan şahıslar, barikatı geçerek hızla kaçmaya devam ederken, jandarma ekipleri kaçan otomobilin durması için havaya ateş açtı. Jandarma ekipleri ile şahıslar arasında kovalamaca Malatya’nın Pütürge ilçe yakınlarına kadar devam etti. 

Jandarma ekiplerinin köy koruyucularına haber vermesi üzerine Malatya’nın Pütürge ilçesi yakınlarında köy korucuları tarafından araç ile yol trafiğe kesildi. Yolun kesilmesiyle şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar İlçe Jandarma Komutanlığı'nda alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız