SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge Köyleri Futbol Turnuvası

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da bulunan Pütürge ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 6. Futbol Turnuvası'nda final maçı Bağcılar Belediye Stadında yapıldı ve Kayadere takımı şampiyon oldu.

Bu yıl 24 takımın katılımıyla turnuvalar yapılırken, finalre karşı karşıya gelen Kayadere ve Sağkuşak köyü takımları centilmence mücadele ettiler. Maçı 2-1 kazanan Kayadere köyü takımı şampiyon olurken Sağkuşak köyü de 2.nci oldu.

Şampiyonluk kupasını iş adamı Şahin Metin’in elinden alan Kayadere takımı takımı büyük sevinç yaşadı.

Kayadere Köyü Derneği de şampiyon olan takım futbolcularına birer altın taktı.

Bu yılki turnuvada 3.ve 4. lük mücadelesi Bölünmez ile Aluçlu takımları arasında oynandı. Bu maçta Aluçlu takımına 4-2 üstünlük sağlayan Bölünmez takımı 3. olurken Aluçlu köyü takımı da 4.cü oldu.

6 yıldır yapılan turnuvalarda bu yıl centilmenlik kupasına 6 takım aday gösterildi. Takımların sarı kart kırmızı kart, geliş gidiş hal ve hareketlerine göre değerlendirme yapılarak ,turnuvaya katılan takımların birbirine karşı daha iyi davranmalarını amaçlayan kupayı Aslankent köyü takımı aldı.

Final maçı öncesinde süper ligde geçmişte oynamış emektar futbolcularda oluşan şöhretler karması ve Pütürge karması da bir maç yaptı Şöhretler karması maçı 6-5 alarak hala forumunda olduklarını kanıtladılar.

Dernek başkanı Mahmut Aluç bir konuşma yaparak turnuvaya katılan tüm takımlara yaptıkları centilmence mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Final maçını izlemeye geleler arasında Malatyaspor’un eski başkanlarından ve MASTÖB başkanı Hikmet Tanrıverdi, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Pütürge İş Adamları Derneği başkanı Şahin Metin, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Hasan Adak, Doğutv Dost türküler sunucusu Nihat Tanrıkulu, Pan Müzik Kemal Esen ,Gümüş Müzik Hüseyin Gümüş, bir çok dernek vakıf başkanı, iş adamı ve sanatçılar da maçı izleyenler arasındaydı.

Ayrıca maçları izlemeye gelen seyircilere Harman Folklor Ekibi gösteri sunarken, sunuculuğunu MEDYAFM'den DJ İmparator'un yaptığı konsere sanatçılar Mehmet Balaman, Tezcan Tezgel, Çılgın Sedat, Sılanaz, Orhan Mecit, İbrahim Murat, Bayram Poyraz, Malatyalı Gürkan, İsa Yıldız da sahne alarak seyircileri coşturdular.

HABER-FOTO: Haydar ALÇIK-İSTANBUL

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız