SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge-Taşmış-Tepehan Grup Yolu Asfaltlandı

0
Güncellendi - 2016-11-19 04:08:18
Pütürge-Taşmış-Tepehan Grup Yolu Asfaltlandı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi 14 kilometre uzunluğundaki Pütürge-Taşmış-Tepehan grup yolunu asfaltlayarak hizmete açtı.

Malatya genelinde yatırım ve hizmetlerine devam eden Büyükşehir Belediyesi,  MASKİ tarafından Pütürge ilçesinde yapılan ve halen devam eden içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

İlçe merkezinde biten çalışmaların devamında asfalt çalışmasına başlayan Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında vatandaşların yollardan olumsuz etkilenmemesi için ekipleri seferber etmiş durumda.

Büyükşehir Belediyesi 14 kilometre uzunluğundaki, Pütürge-Taşmış-Belen-Gündüz-Karakaya-Tepehan grup yolunu da asfaltlayarak hizmete açtı. Geçtiğimiz yıl yolda altyapı ve yol genişletme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, yolu 4 metre genişlikten 11 metre genişliğine çıkardı. Tepehan bölgesine gidiş gelişleri 2 kilometreye yakın kısaltan yol, Pütürgeliler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bu tablo bizleri mutlu etti

Yapılan çalışmaları değerlendiren Pütürgeliler, Büyükşehir Belediyesi’nin Pütürge’ye önemli hizmetler yaptığını söylediler.

Pütürge’nin birçok grup yolunun standartlara uygun hale getirildiğini ifade eden Pütürgeliler, “Eskiden arçların çıkamadığı, traktörlerin ve iş makinelerinin zorla çıktığı yollara şimdi otomobillerimizle gidebiliyoruz. Önceki yollarımız çok dardı. İki araç karşılıklı gidemezdi. Şimdi geniş yollarda rahat bir şekilde gidebiliyoruz. İlçe merkezimiz de önemli altyapı yatırımları oldu. Ekipler altyapıdan sonra oluşan yol sorununu çözmek için harıl harıl çalışıyorlar. Bu duruma Pütürge’de az rastlanırdı. Bu tabloyu görmek bizleri mutlu etti. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Bülten

yol1

yol2

yol3

yol4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hasan (7 yıl önce)
    muhtar efendi köyün adını değiştirin
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet (7 yıl önce)
    Eyy Fen işleri! Su Mahallesi Yenibahçe sokağın ileri kısımlarını da yapın artık. Şehir Merkezine 7 km mesafesi var. Pütürgeyi kıskanır olduk...
    0
    0
    Yanıtla