SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge ve Doğanşehir Zirvede

0
Güncellendi - 2017-12-20 01:00:19
Pütürge ve Doğanşehir Zirvede
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 4.hafta geride kalırken, A Grubu’nda Pütürge Belediyespor, B Grubu’nda ise Doğanşehir Belediyespor zirvede yer aldı.

A Grubu’nda 4 karşılaşmada 4 galibiyet alan Pütürge Belediyespor, 12 puanla liderliğini sürdürdü. Pütürge Belediyespor, 4 karşılaşmada 14 gol atarken, kalesinde 3 gol gördü.

Grup’ta 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik alan Demirspor, 10 puanla ikinci sırada yer aldı. Grubun üçüncü sırasındaki 1966 Malatya Gençlikspor’un ise 9 puanı bulunuyor.

A Grubu’nda Hekimhan Belediyesi Gençlikspor, 8 puanla dördüncü sırada bulunuyor. 3’er puanlı takımlardan Battalgazi Belediyespor 5, Kale Gençlerbirliği ise 6.sırada yer aldı. 1 puanlı Sanayispor, haftayı 7.sırada tamamladı. 4 hafta sonunda henüz puanla tanışamayan Malatyaspor, grubun son sırasına demirledi.

B Grubu’nda 4 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik alan Doğanşehir Belediyespor, puanını 10’a yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Doğanşehir Belediyespor, 4 haftada 14 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.

Grup’ta oynadığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1’de beraberlik alan Arguvan Belediyespor, 7 puanla ikinci sırada yer aldı. 7’şer puanlı diğer takımlar Darendespor 3, Ataköyspor ise 4.sırada bulunuyor.

B Grubu’nda 1’er puanlı takımlardan Adafı Kartalspor 5, Orduzuspor ise 6.sırada yer alırken, grubun son sırasındaki Akçadağspor’un henüz puanı bulunmuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız