SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge Yolu Genişletiliyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:18:34
Pütürge Yolu Genişletiliyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Pütürge ilçesine bağlı Örnekköy, Erdemler, Uzunkoru grup yolunda yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Pütürge’de, uzun yıllardır çözülmeyi bekleyen yol sorunlarını bir bir çözen Büyükşehir Belediyesi, Pütürge’nin en önemli grup yollarından biri olan 22 kilometre uzunluğundaki Örnekköy, Erdemler, Uzunkoru grup yolunu 4 metreden 8 metre genişliğine çıkardı.

Kış aylarında en çok yağış düşen bölge içinde bulunan grup yolu, çığ tehlikesine karşı bölüm bölüm 10 metre genişliğine çıkarıldı. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı yolda keskin virajlar da genişletildi. 

Sarp kayalardan oluşan bölgede zorlu bir mücadele veren ekipler, yol genişletme çalışmalarını beklenenden daha kısa süre içerisinde tamamladılar. Serme ve sıkıştırma çalışmalarının devam ettiği yolda, ekipler son olarak asfalt çalışması yapacaklar. 

Yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirten bölge sakinleri, çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. 

Bölgenin, Pütürge’de kış aylarında en çok yağışın düştüğü yer olarak bilindiğini ifade eden vatandaşlar, “Kış ayı geldiğinde ilçemiz ve Malatya ile irtibatımız kesiliyordu. Büyükşehir Belediyemiz geçtiğimiz yıl bu yolda inanılmaz kar mücadelesi verdi. Çalışan ekipler çığ tehlikeleri yaşadılar. Her daim yolumuzu açık tutmaya çalıştılar. Biz bu mücadeleyi biliyoruz. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yolumuzda hummalı bir çalışma başladı. Uzun zamandır yol genişletme çalışmaları yapıldı. Şimdi altyapısı hazırlanıyor. Verilen hizmetlerden mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız