SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge Yolu Proje İhalesi Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-10-27 02:34:18
Pütürge Yolu Proje İhalesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Karayolları Genel Müdürlüğü,  Malatya- Pütürge yolunun  35 kilometrelik bölümüyle (Elazığ- Malatya Yol Ayrımı ile Tepehan-Doğanyol Ayrımı arası) ilgili etüt ve proje danışmanlık hizmeti alım ihalesini gerçekleştirdi.

Yaklaşık maliyeti 834 bin TL olarak belirlenen proje ihalesine 3 firma katıldı.  Apron Proje 417 bin TL ile en düşük teklifi verirken, ihalenin diğer katılımcı firmalarından Sunko Mühendislik 568 bin TL, Yolsim Mühendislik ise 640 bin TL teklif verdi.

İhale, komisyonun teklifler üzerindeki incelemesinin ardından sonuçlandırılacak.

ARŞİV FOTO: Pütürge yolu

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • EYÜP (7 yıl önce)
    Yol Bir an önce yapılır umarım çok gerekli
    0
    0
    Yanıtla