SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'de Karakola Baskın İddiası

A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçesinde bir kavganın ardından, olaya karışan iki kişiye zarar verme amaçlı olarak polis merkezini basmak istedikleri öne sürülen şahısların gözaltına alındıkları bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; 22.30 sıralarında 19 yaşındaki A.G. ile 47 yaşındaki Y.K. adlı şahıslar Hükümet Caddesi üzerinde kavga ettiler ve daha sonra olay yerinden ayrıldılar. Bir süre sonra polis merkezine gelen A.G., 44 KL 747 plakalı oto ile babası 46 yaşındaki Ş.G. de yanında olduğu halde evlerine giderken M., B., M.A. adlı şahıslar ile P. ve P. adlı bayanların önlerini kesip, taş ve sopalarla araçlarına zarar verdiklerini öne sürdüler. Bu olayla ilgili soruşturma sürerken, saat 23.30 sıralarında bir grubun polis merkezine gelerek, A.G. ve babası Ş.G.’yi dövmek amaçlı olarak, giriş kapısına vurmak ve itelemek suretiyle içeriye girmeye çalıştıkları, engel olmaya çalışan polislere de sandalye ile saldırdıkları ifade edildi.

Polis, şikayetçi olan A.G., babası Ş.G. ile kardeşleri A.G. ve İ.G. hakkında “Müşteki/Şüpheli” olarak, bu şahıslara saldıran, karakolu basmaya çalışan 20 yaşındaki M.A., 24 yaşındaki R.A., 43 yaşındaki M.K., 56 yaşındaki M.A. adlı şahıslar ile 18 yaşındaki P.A. ve 21 yaşındaki P.A. adlı bayanlar hakkında ise “Şüpheli” sıfatıyla yasal işleme başlandı. “Şüpheli”ler hakkında “Şahsa Ait Mala Zarar Verme, Polise Mukavemet ve Etkili Eylem” suçlamasıyla yasal işlem yapılmaya başlandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız