SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'de Kitap Okuma Seferberliği

0
Güncellendi - 2019-05-31 03:20:17
Pütürge'de Kitap Okuma Seferberliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Pütürge ilçesinde yürütülen kitap okuma seferberliği kapsamında birçok etkinlik düzenlendi.

Pütürge İlçe Kaymakamı Recep Aydın’ın himayelerinde, Pütürge İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilçedeki 5 okulda Kitap Okuma seferberliği başlatıldı. Toplam 587 öğrenci 56 öğretmen 15 idarecinin katılımlarıyla, kitap okumanın yaygınlaştırılması ve benimsenmesi için Pütürge ilçesinde çalışan tüm kamu personellerinin maddi destekleriyle yaklaşık 10 bin TL toplanarak 550 kitap alındı.

Yaklaşık 3,5 ay süren proje kapsamında, kitap ayracı hazırlama, okullarda kitap okuma saatleri, filme dönüşmüş kitapların gösterimi, kitaplar sokaklarda, kitap okuma yarışması, şiir dinletisi ve ödül töreni düzenlendi.

Ödül töreninde ise projeye katılan 3 ortaokul 2 lise olmak üzere 5 okulun birincilerine birer çeyrek altın, İkincilerinle gram altın, üçüncülerine 150 TL, dördüncülerine ise mansiyon olarak 100 TL para ödülü ise verildi.

Proje koordinatörlüğünden yapılan açıklamada ise "Bize bu projede ilham kaynağı olan başta kaymakamımız sayın Recep Aydın’a her daim desteğini bizden esirgemeyen ilçe milli eğitim müdürümüz Kadir Toper’e projenin koordinatörlüğünü yapan İlçe Milli Eğitim şube müdürümüz Engin Gürcan’a bütün kamu kurum amirlerine ve personellerine projenin uygulanması esnasında görev alan idareci öğretmen ve kitapları kardeş edinen bütün öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerine yer verildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız