SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'de Korkutan Yangın

0
Güncellendi - 2017-08-15 05:58:26
Pütürge'de Korkutan Yangın
A- A+ PAYLAŞ

  • Pütürge'de çıkan yangın yoğun çabalar sonucu söndürüldü. AKP'li Çalık da, ilçe gezisi sırasında rastladığı yangını söndürme çalışmalarını izledi.

Pütürge ilçe girişinde bir markete ait depoda çıkan yangın, ağaçlık alana da sıçradı ve söndürme ekiplerinin yoğun çabası sonucu daha fazla büyümesi engellendi.

Yangın, saat 12.30 sularında Pütürge ilçe merkezi girişinde bir markete ait depoda meydana geldi. Henüz çıkış nedeni bilinmeyen yangının ihbarı üzerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibinden 3, Orman İşletme Şefliğine ait 2 ve Pütürge Belediyesi’ne ait 1 itfaiye aracı ve su tankeri ile yangına müdahale edildi.

Yangına müdahale esnasında Pütürge ve Doğanyol ilçelerindeki programına gitmekte olan AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindeki partililer olay yerinde durdular. Bazı partililer yangın söndürme çalışmalarına destek verirken, Çalık ise yangın çıkan depo sahibi aileyle ilgilendi.

Yangın deponun yanındaki ağaçlık alana da sıçradı, ancak ekiplerin müdahalesi ile daha fazla büyümeden kontrol altına alınıp, bir süre sonra da söndürüldü.

Yangın sonucunda depoda bulunan bir kamyonet ile malzemeler yanarak kullanılmaz hale geldi.

Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız