SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'de Korkutan Yangın

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:43:32
Pütürge'de Korkutan Yangın
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçesinde çıkan orman yangınında alevler yerleşim bölgesine yaklaşınca tüm birimler alarma geçti.

Olay,  Pütürge ilçesine bağlı Aktarla Mahallesi’nin Yazıca ve Canlar Mezrasında meydan geldi. Saat 21.00 sıralarında ormanlık alanda çıktığı belirtilen yangının büyüyerek yerleşim bölgesine hızla yaklaştığı bildirildi.

Orman İşletme'ye ait Yangın Söndürme araçları ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile gece yarısı kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.

Malatya'dan giden araçlar Malatya'ya dönmeye başlarken, olay bölgesinde 1 adet Orman İşletme'ye ait yangın söndürme aracı tedbir olarak bırakıldı. Bölgede her ihtimale karşı  İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı bir ekipte hazır bekletiliyor. 

Yangının yerleşim bölgesine yaklaşmadan kontrol altına alınarak söndürülmesi vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

Yangının çıkış sebebi ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAF: Alevler yerleşim biriminin hemen yakınına kadar geldi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız