SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'de Okul Öncesi Şenlik

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:09:28
Pütürge'de Okul Öncesi Şenlik
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Pütürge İlçesi’nde, okul öncesi çocuk şenliği coşkuyla kutlandı.  İlçe merkez ve köylerde bulunan 4-6 yaş arası okul öncesi öğrencilerinin hazırladığı Geleneksel 2. Okul Öncesi Çocuk Şenliği, ilçe merkezindeki açık havada bulunan gösteri alanında düzenlendi.

Kaymakam Nuri Gezici ve protokolün katılımıyla gerçekleşen şenlikte, çocuklar oyunlar, piyes gösterisi, şiir dinletisi ile izleyicilere çok güzel anlar yaşattılar. Gösterinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında bulunan solanda çocukların yaptığı el işi sergisinin açılış töreni gerçekleştirildi. Okul öncesi öğrencilerin, bir yıl boyunca yaptığı el işi çalışmalarının bulunduğu stantlar şenliğe gelen ziyaretçiler tarafından gezildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız