SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'de Trafik Kazası..1 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:31:42
Pütürge'de Trafik Kazası..1 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge'de meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. İlçeye bağlı Nohutlu Beldesi'deki kazada,  S.A.'nın kullandığı kömür yüklü 44…..299 plakalı traktör, rampayı çıkamayarak geri geri gitmeye başladı. Kontrolden çıkan traktörün devrilmesi sonucu sürücü S.A. hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. 
 
Virajı Alamadı
 
Akçadağ'da meydana gelen trafik kazasında ise bir kişi yaralandı. Kayseri-Malatya Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında, O.Ç. yönetimindeki 44 … 739 plakalı çekiciyle seyir halinde iken virajı alamayarak şarampole devrildi. Kazada araç sürücüsü O.Ç. yaralandı. 
 
Lastik Patlayınca
 
Hekimhan'ki trafik kazasında ise H.K.'nın kullandığı 44 … 308 plakalı traktör, seyir halinde iken sağ ön tekerinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Şarampole yuvarlanan traktörün sürücüsü H.K. yaralandı. 
 
Su İçmek İsterken

 
Yeşilyurt ilçesindeki kazada, Y.Ç. isimli kişi  27 … 945 plakalı traktör ile seyir halinde iken çeşmeden su içmek için durdu. Bu sırada traktörün geri geri gittiğini gören Y.Ç. traktörün durdurmak için sürücü koltuğuna uluşmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Hızlanan traktörün uçuruma yuvarlanması sonucu Y.Ç. yaralandı. 
 
Römorktan Düştüler
 
Darende'nin Ağılbaşı Beldesi'ndeki kazada ise T.K. yönetimindeki 44……..983 plakalı traktörü ile bahçesine seyir halinde iken traktörün römorkunda bulunan B.G. ve E.G.’nin yolun engebeli olması nedeniyle açılan römork kapağından düşmeleri sonucu yaralandılar. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız