SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'de Yıl Sonu Sergisi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Pütürge İlçesi Halk Eğitim Müdürlüğü'nün yılsonu sergisinin ilki açıldı.

Açılışa İlçe Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yücel Abik, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Çetin Cengiz, İlçe Emniyet Amiri Abdulkadir Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adil Atilla, Sağlık Grup Başkanı Ahmet Kılıçarslan, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergi açılışından önce konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şerif Kahveci, "Bu yıl 20 adet 1. kademe okuma yazma kursu, 4 adet 2. kademe okuma yazma kursu açılarak toplam 214 kursiyer mezun oldu. Meslek edindirme kursu olarak da, arıcılık, bilgisayar operatörlüğü, ev mefruşatı, makine nakışları, yetkili kalorifer ateşçiliği olmak üzere 43 adet meslek ve teknik kurs açılmış olup, toplam 804 kursiyer mezun olmuştur. Sosyal ve kültürel anlamda öğrencilerimizi daha iyi bir geleceğe hazırlamak
amacıyla sınavlara hazırlık kurslarının yanı sıra Türk Halk Oyunları, Arapça, İngilizce, diksiyon eğitimi, tiyatro, satranç ve bağlama başta olmak üzere 75 adet sosyal ve kültürel kurs açılmış olup 1399 kursiyer bu kurslardan faydalanmıştır" dedi.

İlçe kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ise ilçe genelinde 1. kademe okuma yazma kursunda katılan kursiyerlere birer adet çeyrek altınla beraber sertifikalarını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız