SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'deki Kazada 1 Ölü, 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-06-11 22:00:26
Pütürge'deki Kazada 1 Ölü, 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

  • Yayladaki bir yakınlarına akrabasının vefat haberini vermeye gidenlerin bulunduğu oto, dönüşte kaza geçirdi.

Malatya’nın Pütürge ilçesinde bir aracın şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah erken saatlerde Nemrut Dağı’nın yakınlarında Büyüköz Mahallesi’nde bir araç şarampole yuvarlandı. Aracın hurdaya döndüğü kazada Abuzer Korkusuz hayatını kaybederken, Turan Samsa, Abuzer İnal ile Büyüköz Mahalle Muhtarı Mustafa Çarbuğa ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince araçtan çıkartılarak ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden Abuzer Korkusuz’un cenazesi ise, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kaza yapan araçtakilerin vefat eden bir yakınlarının ölüm haberini yaylada bulunan Abuzer İnal'a bildirmek için yola çıktıkları ve kazanın da dönüş yolunda yaşandığı öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ASKERİ AMBULANS  KAZA YAPTI..

Bu arada Malatya’da birliğinde rahatsızlanan askeri taşıyan askeri ambulans kavşakta bir araçla çarpıştı. Kazada, mide kanaması geçirdiği öğrenilen asker yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, gece yarısı askeri birliğinde mide kanaması geçirdiği öğrenilen A.Ö. isimli asker, revirdeki ilk müdahalesinin ardından askeri ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ambulans, çevreyolu Makro Kavşağı'ndan geçeceği sırada önüne çıkan bir araca çarptı. Kazada ambulanstaki hasta asker yaralanırken, araçtaki 2 asker ise hafif yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı asker tedavi altına alınırken, kaza sonrası askeri yetkililer bölgede inceleme yaptı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

kazaa

kaza

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız