SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Pütürge’nin Miladıdır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:40:08
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Malatya Pütürge İlçesi Belediye Başkanlığı adayı Mehmet Polat’ın seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Seçim bürosu açılışında konuşan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Herkes gözünü Pütürge’ye dikti. Niye Pütürge’ye dikti? Diyorlar ki, ‘11 yıldır AK Parti’ye yüzde 80 oy veriyoruz. Ama 2 yerel seçimde AK Parti, Pütürge’de kaybetti.’ Şimdi herkes Pütürge’ye odaklanmış bakıyor. Pütürge 60 yıldır genelde iktidara, yerelde muhalefete oy verir. Ve sonrada ‘yerelde hizmet alamıyoruz’ derler. Şimdi değişim zamanı ve Pütürge’nin miladıdır. Pütürge’de Mehmet Polat’lı döneme başlayacağız” dedi.

Pütürge’nin çok büyük bir ilçe olduğunu ifade eden Çalık, Pütürge’nin Türkiye’nin her yerinde millete hizmet ettiğini belirtti.

Öznur Çalık, Pütürgelilerin AK Parti’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan gibi haklının ve mağdurun yanında mert ve dimdik bir şekilde durduğunu ifade etti. Pütürgelilerin 30 Mart’ta dik duruşu bir kez daha sergileyeceklerine inandıklarını kaydeden Çalık, “Pütürgeliler, 30 Mart’ta safını belli edecek. 11 yıldır Malatya’ya ve Pütürge’ye hizmet eden AK Parti’den yana olacaklar. Ben biliyorum, Pütürge’nin yolları geçilmezdi. Bu yollar nice canlar aldı. ‘Pütürge geçilmez’ dediler. Pütürge’yi geçilir kılan kimdir? Pütürge’yi geçilir kılan, Recep Tayyip Erdoğan’ın hükümetleridir. O yol yeniden dizayn edildi. Onun yanına alternatif, ikinci bir yol yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, hizmet için göreve talip olduklarını belirterek, Pütürge’nin değişim ve dönüşümünün AK Parti belediyeciliğiyle olacağını kaydetti.

Çakır, “Yaşadığımız şehirleri güzelleştirmek bizim temel görevimiz. Büyükşehrin imkanları çok farklı. 30 Mart’tan sonra Malatya büyükşehir statüsüne kavuşmuş olacak. Bundan sonra hizmetler büyükşehir eliyle gelecek. Tek gayemiz hizmet olacak. Bu nedenle yerel seçim çok önemli. Türkiye’nin gelişmesi ve kalkınması için 30 Mart yerel seçimleri büyük önem taşıyor. Türkiye şuanda kalkınan bir ülke. Kalkındığı sürece de çevreyi rahatsız ediyor. Birçok süper güç bundan rahatsız oluyor. Kim rahatsız olursa olsun birlikteliğimizi asla bozmamalıyız” diye konuştu.

Hep birlikte Pütürge’ye en güzel hizmetleri getireceklerini de sözlerine ekleyen Çakır, iyi bir kadro ve ekiple iş başında olduklarını belirtti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi ise büyükşehrin mimarlarının AK Parti kadroları olduğunu ifade ederek, “Yine bir yol ayrımındayız. 30 Mart yerel seçimleriyle beraber Pütürge, Malatya yeni bir vizyonla uyanacak. Malatya, büyükşehir oluyor. Büyükşehirin mimarları, AK Parti kadrolarıdır. Pütürge’nin yeni mimarı da Mehmet Polat olacak. Sizler desteklerseniz, onun arkasında durursanız, Pütürge’nin yeni yüzünü hep beraber yaşatacağız. Bundan da önemlisi Malatya’da ve bütün ilçelerimizde kimin belediye başkanı olduğuna değil, hangi partinin iktidar oluyor, millet ona bakacak” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin Pütürge Belediye Başkanlığı adayı Mehmet Polat, halkın iktidarı olan AK Parti’ye herkesin sahip çıkması gerektiğine vurgu yaparak, “Eğer ki Pütürge, 30 Mart’ta gereğini yapmaz ve iktidar olamazsa başta ilçemiz, sonra ilimiz ve ülkemiz kaybeder. Onun için kendi iktidarınıza, halkın iktidarına sahip çıkın” dedi. Pütürgelilerin hizmete ve iktidara susadığını kaydeden Polat, “Bizler hizmet için buradayız ve sizlerin emrinizdeyiz. Sizde gereğini yaptığınızda, Allah’ın izniyle iktidarımızla, hükümetimizle, halkımızla sizin emrinizde olacağız. Pütürge’yi, muasır medeniyet seviyesine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Açılışa Milletvekilleri Cemal Akın ve Mustafa Şahin de katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız