SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'ye 2 Gölet İçin İmzalar Atıldı

0
Güncellendi - 2016-02-11 00:07:58
Pütürge'ye 2 Gölet İçin İmzalar Atıldı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Pütürge ilçesinde planlanan 2 göletin yapımı için Planlama ve Mühendislik Hizmetleri ihalesinin gerçekleştirildiğini ve sözleşmenin imzalandığını bildirdi.

Milletvekili Çalık, Pütürge ilçesinde planlanan Miryaylası ve Kubbedağı Gölet ve Sulamaları ile ilgili olarak başlatılan çalışmaların olumlu sonuçlandığını belirterek,  projeler için Planlama ve Mühendislik Hizmetleri Sözleşmesinin DSİ 9. Bölge Müdürlüğü ile yüklenici firma arasında imzalandığını belirtti.

Pütürge’ye ihtiyaç duyulan önemli 2 göletin kazandırılmakta olduğunu ifade eden Çalık, “Pütürge Miryaylası, Pütürge-Kubbedağı Gölet ve Sulamaları Planlama ve Mühendislik Hizmetleri sözleşmesi 9 Şubat 2016 tarihinde imzalanmıştır. Planlanan bu göletler ile Pütürge Miryaylası Göleti ile yaklaşık 7.700 dekar ve Pütürge-Kubbedağı Göleti ile yaklaşık 2.720 dekar tarım arazisi sulanacaktır. Her iki projenin hayata geçirilmesi noktasında önemli katkılar sunan DSİ 9. Bölge Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ediyorum. Mühendislik hizmetlerinin bitiminin ardından her iki projenin yapım ihalesinin gerçekleştirilmesi için konunun yaktın takipçisi olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • demir (7 yıl önce)
    mir yaylasını anladık ama orada yapılan hiç bir şey yok ama belenköy deregözü mezrasında yapılan çalışmalar ne yok mir yaylasında yapamadığınız işi bizim mezrayamı yönlendirdiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • MAHMUT SARICI (8 yıl önce)
    Öznur hanım gelip defalarca söz vermesine rağmen Üniversite ovasındaki köylerin sulama suyu sıkıntısına bir türlü çözüm getirmedi. Kişilere, beylere veya ağalara has özel hizmet vermeleri düşündürücüdür. ÜNİVERSİTE OVASI DAYANIŞMA PLATFORMU
    0
    0
    Yanıtla
  • ABUZER (8 yıl önce)
    Öznur hanım siz de olmasanız Malatya ya sahip çıkan yok. Yolunuz açık olsun
    0
    0
    Yanıtla