SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'ye 6.3 Milyon TL'lik Yatırım

0
Güncellendi - 2016-08-23 19:07:03
Pütürge'ye 6.3 Milyon TL'lik Yatırım
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafında, Pütürge İlçe merkezine yaklaşık maliyeti 6.3 milyon TL olan 19 bin 889 metre kanalizasyon ve 20 bin 688 metrelik içmesuyu hattı döşenecek.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, “İlçemizde içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarına başladık. Kanalizasyon için 19 bin 889 metre yeni hat döşeme çalışmasının 9 bin 862 metrelik kısmını tamamladık. 561 adet muayene bacası, 603 adet parsel bacası yapımı çalışması gerçekleştireceğiz. 214 adet muayene ve 136 adet parsel bacası yapımını tamamladık. İçmesuyu ile ilgili ise 20 bin 688 metre yeni hat döşeyeceğiz. Bu çalışmanın 11 bin 200 metrelik kısmı tamamlandı. Ayrıca, 100 tonluk ve 300 tonluk iki adet su deposu, 3 adet maslak, 2 adet terfi binası, 1 adet kaptaj, 1 adet basınç kırıcı odası, 2 adet debimetreli vana odası ve 500 adet abone bağlantısı çalışmalarımız devam ediyor. Şu ana kadar 150 adet abone bağlantı çalışmasını yaptık. İçmesuyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmaları için yaklaşık 6.3 milyon TL’lik bir harcama yapacağız. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Pütürge İlçemiz sağlam, teknolojiye uygun ve modern bir alt yapıya kavuşmuş olacak. İlçe halkımız için hayırlı olsun. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız