SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'ye Alternatif Yol

A- A+ PAYLAŞ

Kar ve tipi nedeniyle sürekli kapanması ile gündeme gelen Malatya'nın Pütürge ilçesi karayoluna alternatif olarak açılan 20 kilometrelik yolun altyapısı tamamlandı ve 3 kilometre de asfalt yapıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler verilen programlarını sıkı takip ederek Kale İlçesi Gülen Köyü, Uzun Hüseyin, Kara Hüseyin Köyü - Pütürge bağlantısı grup yolunun çalışmaları neticesinde bu yıl 3 kilometre kadar kısmı asfaltlandı.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Kontrol Mühendisi Onur Şahin yapılan çalışmaları şöyle değerlendirdi: ''Bu yol grup yolu olarak Kale-Pütürge bağlantılı, Gülen Köy - Uzun Hüseyin - Kara Hüseyin köylerine ve mezralarına hizmet veren önemli bir grup yolumuzdur. 3 şerit olarak yapılan, 20 kilometrelik kısmında yol genişletme ve alt yapı, büz çalışmaları tamamlandı. 2010 yılı asfaltlama programında bu yolun 3 kilometrelik kısmı asfaltlandı. Yolun büyük bir kısmı güneye bakması nedeniyle kışın kardan kapanması olmayacağı için Malatya - Pütürge yoluna alternatif bir yol olarak değerlendirilebilir. Pütürge İlçesi sınırları içinde bulunan yol ağımızda genişletme ve alt yapı çalışmaları devam ediyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız