SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'ye Çim Saha

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:16:05
Pütürge'ye Çim Saha
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Pütürge ilçesindeki toprak yüzeyli futbol sahası çim yüzeyli sahaya dönüştürüldü. 

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, , Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel ve Gençlik Merkezi Müdür Murat Kılınç ile birlikte Pütürge'de yapılan spor tesisini yerinde inceledi. Fındıklı, yaptığı açıklamada, "İlk etapta sahanın yapılması daha sonra da yeni soyunma odaları ile tribünün yenilenmesi için mühendislik çalışması yaptık. Ortaya çıkan yaklaşık maliyeti Gençlik Spor Genel Müdürlük Tesisler Daire Başkanlığı'na ilettik. Ödenek beklemekteyiz. Ödenek çıktığında yeni soyunma odası inşasına başlayacağız" dedi.

Fındıklı, ayrıca tribünün de iyileştirmesini bu işle birlikte yapacaklarını belirterek şunları söyledi:

"Fakat, her yılın mayıs ayında İstanbul’da yaşayan Pütürgeli iş adamları kendi arasında yapmış oldukları futbol turnuvalarının finalini Pütürge’de gerçekleştirmektedirler ve o gün, karnaval havasında geçmektedir. Eğer Genel Müdürlüğü'müzden talep ettiğimiz finans miktarı yetişmez ise Valiliğimiz ve Kaymakamlığımızın katkılarıyla işçiliği de İl Müdürlüğümüzce karşılanmak suretiyle Mayıs ayında yapılacak organizasyona hiç olmazsa tesiste bakım onarım ve tadilat yaparak gelecek olan misafirlerimize mahcup olmamaya çalışacağız. Bu arada Pütürge Spor Kulübü Başkanımız Necmettin Akdağ’ın da konuya göstermiş olduğu destek ve hassasiyet takdire şayandır. Tüm Pütürgeli sporcularımız merak etmesinler tesisimiz mutlaka istenilen düzeyde yapılacaktır’’ dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız