SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'ye Mobil Mezbahane

0
Güncellendi - 2017-05-03 19:22:38
Pütürge'ye Mobil Mezbahane
A- A+ PAYLAŞ

Sokak aralarında uygunsuz hayvan kesimlerinin önüne geçerek, modern ve hijyenik ortamlarda kesim yapılmasını sağlamak amacıyla her ilçeye bir mezbahane projesi hazırlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu projesini ilçelerde bir bir hayata geçiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından daha önce Doğanşehir ve Darende ilçelerinde yapılarak hizmete sunulan betonarme bezbahanelerden sonra şimdi de Pütürge ilçesinde Mobil Mezbahane yapılıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, ilk olarak Pütürge ilçesinde yapılacak olan Mobil Kesim Ünitesi’nde aynı anda 8 büyükbaş veya 24 küçükbaş hayvanın kesimi aynı anda yapılabilecek.

Mezbahane ihalesinde; mobil mezbahane kurulumunun yanı sıra iç ekipmanlarının da alımı ve kurulumu yer alıyor. İhalenin onaylanmasının ardından kısa sürede mezbahanenin kurularak, hizmete girmesi planlanıyor.

Mobil Kesim Ünitesi’nin mezbahanesi bulunmayan diğer ilçelerde de yapılmasının planlandığı kaydedildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ismail (6 yıl önce)
    bunu yapmalarına gerek yok zaten burda hayvan kesmiyorlar bilmem anlatabildimmi
    0
    0
    Yanıtla