SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'ye Noter Aranıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:25:48
Pütürge'ye Noter Aranıyor
A- A+ PAYLAŞ
Adalet Bakanlığı aralarında Pütürge noterliğinin de bulunduğu 3. Sınıf münhal il ve ilçe noterliklerinin isimlerini yayınlayarak, bu noterliklere atanmaya istekli olanların 1 ay içinde başvuruda bulunabileceğini duyurdu. 
Resmi Gazete’de yayınlanan Adalet Bakanlığı’nın ‘Münhal Noterlikler’ ilanına göre 2’si Ağrı merkez noterlikleri 22’si de ilçe noterlikleri olmak üzere toplam 24 noterlik münhal bulunuyor. Bakanlığın ilanına göre Malatya’nın Pütürge ilçe noterliği de münhal bulunuyor.
 
İlanda, 1512 sayılı Noterlik Kanunu’nun 22 ve müteakip maddeleri gereğince 1. 2. ve 3. sınıf noterlerden ve noterlik belgesi sahiplerinden bu noterliklere atanmaya istekli olanların ilan tarihinden itibaren bir ay içinde ve istekli oldukları her noterlik için ayrı dilekçe vermek suretiyle Adalet Bakanlığı’na veya bulundukları yerin Cumhuriyet Başsavcılıklarına başvurmaları gerektiği belirtildi. 
 
İlanda münhal noterliklerin 2011 yılına ait gayrisafi gelirleri de açıklanıyor. İlana göre Pütürge ilçe noterliğinin 2011 yılı gayrisafi hasılasının 34.366 TL.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız