SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'yi Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:06:09
Pütürge'yi Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz, Malatya’nın Pütürge ilçesini ziyaret etti. 

Beraberinde, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve partili yöneticilerle beraber Pütürge ilçesine giden milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Pütürge İlçe Başkanı Hüseyin Aldemir ve ilçe yönetimi kurulu üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret ederek, esnafın ilettikleri sorunları not aldılar. Milletvekili Fındıklı, AK Parti iktidarları döneminde, enflasyon ve faizlerin düşmesinden duble yollara, sağlıkta ve demokrasi konusunda devrim niteliğindeki gelişmelere kadar birçok alanda adım atılmasını görenlerin partiye desteklerini sürdürdüğünü vurguladı. 

İş-Kur, Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile kadın girişimcilerin açtığı tekstil işyerlerini de gezen milletvekilleri bilgi alırken, Milletvekili Öz, kadın girişimcilerin aktif çalışarak ekonomiye destek olduklarını, iş edindirme fırsatı yakaladıklarını ifade ederek, Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarının kadınlara yönelik birçok projeye destek verdiğini, bu desteklerden yararlanılması gerektiğini belirtti. Milletvekilleri son olarak da Pütürge Kaymakam Nuri Gezici'yi makamında ziyaret edip, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız