SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rabbim Birliğimizi Daim Eylesin"

0
Güncellendi - 2018-06-28 18:05:57
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Emin Yalçınkaya ve Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Çınar: Başkanımızın Yeşilyurt’a büyük hizmetleri var

Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız, Meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte beraber yol yürüdüğümüz, Yeşilyurt için büyük emekleri ve hizmetleri olan Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Malatya’yı çok güzel noktalara taşıyacağına inanıyorum. Yeşilyurt teşkilatımız adına Rabbim yolunu açık etsin” şeklinde konuştu.

Yalçınkaya: Rabbim Başkanımızın yolunu açık etsin

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Emin Yalçınkaya ise, “24 Haziran seçimlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretimiz gecikti. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımıza hem hayırlı olsun hem de sahadaki çalışmalarından dolayı teşekkür etmek için ziyaret ediyoruz. Rabbim Başkanımızın yolunu açık etsin.” dedi.

Polat: Birlik ve beraberlik her şeyden önemli

Yeşilyurt’a birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Belediye çalışanlarımız, Teşkilatımız ve STK’lar ile birlikte uyum içerisinde çalışarak Yeşilyurt’a güzel hizmetler kazandırdık. Sizleri burada ağırlamak benim için büyük bir şeref. Birlik ve beraberlik her şeyden önemli. Bunun en güzel örneğini Yeşilyurt’ta görüyoruz. İnşallah Malatya genelinde bu birliği sağlayarak hizmet üreteceğiz.

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, sayın Ahmet Çakır’dan devraldığım hizmet bayrağını daha ilerilere taşımak için mücadelemiz devam edecektir. Sayın Ahmet Çakır’a bugüne kadar Malatya’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Rabbim aramıza fitne, fesat sokmak isteyenlere fırsat vermesin” dedi.

Vahap Küçük’ün ziyareti

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük de Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız