SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Radyo ve TV'cilerin Kongresi

A- A+ PAYLAŞ

Doğu ve Güneydoğu Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği, 1. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen olağan genel kurulda Doğu ve Güneydoğu Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği Kurucu Başkanı olan Umut Bozkurtoğlu, seçimle göreve getirildi. Bu arada Sağlık- Sen'in genel kurulu da yapıldı.

YAYINCILARIN..
Dernek binasında yapılan olağan genel kurula, RTÜK Eğitim Dairesi Başkanı Ayhan Özçelik, Doğu ve Güneydoğu Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği Genel Başkanı Umut Bozkurtoğlu, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Burada konuşan Doğu ve Güneydoğu Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği Genel Başkanı Umut Bozkurtoğlu, dernek hakkında bilgiler vererek, "Bütün bölgeyi kapsayan derneğimiz, gelecek yıllarda Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşu olacaktır. Bölgemizdeki yayıncı kuruluşların sorunlarının çözümünde aktif rol üstlenen derneğimiz, herkesi kucaklayan, ‘Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz’ sloganı ile büyük başarılara imza atacaktır" dedi.

RTÜK Eğitim Dairesi Başkanı Ayhan Özçelik ise, seminer dolayısıyla Malatya'da olduklarını belirterek, seminere katılımın az olmasından yakındı. Özçelik, yerel medyanın birlikte hareket etmesi gerektiğini belirterek, "Sorunların çözümünde örgütlenmek kaçınılmazdır" şeklinde konuştu.

Doğu ve Güneydoğu Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği'nin bölge yayıncıları açısında önemli görevler üstleneceğine inandığını belirten Özçelik, dernek yönetimine başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile gidilen olağan genel kurulda 3 yıllığına Doğu ve Güneydoğu Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği başkanlığına Umut Bozkurtoğlu seçildi. Olağan Genel Kurul sonrası yeni yönetim, “Başkan Umut Bozkurtoğlu, Başkan Yardımcıları Arif Kurt, Bülent Toplu, Hamit Özpolat, Genel Sekreter Celal Geçken, Muhasip Ahmet Zafer" isimlerinden oluştu. (Fotoğraf bu kongreden)

SAĞLIK SEN'DE..
Bu arada Sağlık-Sen Malatya Şube Başkanlığı'na Abdullah Yakup yeniden seçildi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen, Türkiye Memur Konfederasyonu'na bağlı Sağlık-Sen Malatya Şubesi 2. olağan genel kurulunda iki aday yarıştı. Toplam 138 üyenin oy kullandığı olağan kongrede mevcut başkan Abdullah Yakup 102 oyla güven tazeledi. Diğer aday Alparslan İnan ise 38 oyda kaldı.

Kongreye çok sayıda davetli katılırken, yapılan konuşmalarda sağlık çalışanlarının sorunlarına temas edilip, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız