SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rafting Turnuvası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen "Malatya Valiliği Rafting Turnuvası" 29 Mayıs Cumartesi günü yapılacak.

Darende Tohma Çayı Somuncu baba Kanyonu'nda start alacak yarışmalarda Rize'den 3 takım, Malatya'dan 2 takım ve Erzincan'dan bir takım birinci olabilmek için ter dökecek.
Turnuvayı, Vali Ulvi Saran, Rafting Federasyon Temsilcisi Şafak Tatoğlu ile Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'da izleyecek.

Konuyla ilgili basın mensuplarına bilgiler veren Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, "Sayın Valimizin himayelerinde Darende Tohma çayında "Malatya Valiliği Rafting Turnuvası" düzenleyeceğiz. Bu yıl ki turnuva Rize, Malatya ve Erzincan'dan katılan 6 takım arasında yapılacak. Turnuva gayet ciddi, Federasyonun gözetiminde ve hakemler kontrollünde yapılacak. 29 Mayıs'ta saat 14.00'da yapılacak bu turnuvaya tüm Malatyalıları bekliyoruz" dedi.

Öte yandan Darende'de devam eden Rafting Antrenörlük kursu devam ediyor. 28 Mayıs'ta sona erecek kursta 16 Antrenör Adayı eğitim görüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız