SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Raftingde 12 Takım Yarışacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği'nce organize edilen Tohma Kanyonu'ndaki Rafting turnuvasına 7 ayrı ilden toplam 12 takımın katılacağı bildirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'den yapılan açıklamada, Malatya Valiliği'nin rafting sporunun Malatya'da ve bölgede tanıtımının yapılması, sevdirilmesi ve Tohma Çayı Kanyonu'nun tanıtımı amacıyla düzenlenen Rafting Turnuvası'nın 21 Mayıs Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.

Turnuvaya Malatya'dan 4, Rize'den 3, Artvin, Erzurum, Erzincan, Trabzon ve Van'dan ise 1'er takımın katılacağı kaydedildi.

Raftingde başaralı olan takımlara Valilik Kupası verilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız