SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Raftingden Sonra Kudret Havuzu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Darende İlçesi'ndeki Tohma Kanyonu'nda rafting yaptı.

Darende İlçesi'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali'ne katılan Vali Halil İbrahim Daşöz'ün de katılımıyla Tohma Kanyonu'nda rafting yapıldı.

Vali Daşöz, Kaymakamı Karagül, Belediye Başkanı Memduh Önal, Garnizon Komutanı Ender Yılmaz ile rafting yaptı.

Darende'nin önemli doğal zenginliklerinden birisi olan Kudret Havuzu'nu da ziyaret eden Vali Daşöz burada bir süre vatandaşlar, çocuklar ve protokol üyeleriyle yüzdü.

Vali Daşöz, "Rafting ilimiz için ve de özellikle Darende için oldukça güzel bir fırsat. Heyecan verici bir spor herkese tavsiye ediyorum. Ayrıca raftingden sonra havuzda yüzmenin de gayet hoş olduğunu belirtmek isterim" dedi.

Öte yandan, Darende 53. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali'nin son günü olan 27 Ağustos Pazar günü, Karakucak Güreşleri yapılacak. Güreşler saat 10.00'da başlayacak ve Güreş Alanı'nda gerçekleştirilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız