SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Rahat Olun, Hizmet Edeceğiz..''

A- A+ PAYLAŞ

Yeni kurulan Tüm Engelliler Dernek Başkanı İrfan Yanağlıal, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, yeni kurulan bir dernek olduklarını belirten İrfan Yanağlıal, “Öncelikle bizlere zaman ayırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bizim dernek 2005 yılı içerisinde kurulan yeni bir dernek. Derneğimizin kuruluşundan bu yana geçen süre içerisinde bizleri yalnız bırakmadınız. Bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün derneğimizin çalışmaları hakkında sizleri bilgilendirmek ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak amacıyla ziyarette bulunuyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Dernek çalışmalarında başarı dileğinde bulunarak, “Bütün hemşehrilerimizin olduğu gibi engelli kardeşlerimizin de problemlerini çözmek ve onlara hizmet etmek için göreve gelmiş bulunuyorum. Hizmet sürem içerisinde sizlerin problemlerini çözme gayreti içerisinde olacağım. Daha önce engelli kardeşlerimizin şehir içinde rahat hareket edebilmek için kaldırımlara rampa yapılması ile ilgili talepleri olmuştu. Biz de hemen müdahale ederek, kardeşlerimizin rahatça dolaşabilecekleri alçak meyilli rampalar ıslah ettik. Bunun gibi çalışmalarımız devam edecek.

Malatya Belediyesinin imkanları içerisinde sizlere hizmet edileceğinin rahatlığı içerisinde olun. Tabi bu arada sizlerle bilgi alış verişi içerisinde de olacağız. Sizler bizlerin hizmeti sırasında gerçekleşmesini istediğiniz hizmetleri bizlere ilettiğinizde, biz bunları eğer proje içerisinde ise projeye, derhal müdahale edilmesi gerekiyorsa derhal müdahale ederek müşterek hayatımızı daha güzel yaşanabilir bir hale inşallah el birliği ile getireceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız