SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rahatça İş Bulursunuz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:13:07
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, "Park Bahçe ve Koruların Bakım Elemanı" yetiştirme kursu sona erdi.

İŞKUR İl Müdürlüğü ve Battalgazi Halk Eğitim Merkezi ile birlikte düzenlenen yetiştirme kurslarında 18 kursiyer sertifikalarını aldı. Sertifika törenine, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İş-Kur İl Müdürü Vahap Toman, Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Gürsoy  ve Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Karakuş ve kursiyerler katıldı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "İş Kur'un toplum  yararına, sosyal destekli projeler olsun, bu tür çalışmalarla  hem teşebbüsün desteklenmesi, hem kamu kuruluşların desteklenmesi anlamında, hem de meslek edindirme anlamında  önemli bir kurumumuz İş Kur İl Müdürlüğü'nü tebrik ediyorum. Ortak bir çalışmanın bir ürünü olarak, Park ve Bahçeler Müdürlüğünde  görevlendirmek üzere  elemanlar yetiştirilmiştir. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzdeki kursiyerlerimiz hakkında da ihtiyaç duyulan kursiyerlerimizde değerlendirme yaparız diye düşünüyorum" dedi.

İş Kur İl Müdürü Vahap Toman ise, "Siz bugün bir iş bulmazsanız dahi elinizdeki sertifikalar ile rahatça iş bulacağınızdan eminim. Bu konuda İş Kur İl Müdürlüğümüz her daim kursiyerlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Değişik alanlarda Müdürlüğümüz olarak  Eski Malatya'da değişik kurslar açmak için başkanımızla görüşüp karara bağlayacağız" dedi.

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Gürsoy'da, Park ve Bahçeler Müdürü Haluk Şener'e teşekkür ederek, "Bize gelen tüm tekliflere açığız. Sertifika konusunda imkanlarımız var. Gelen insanlar bizden  iş garantili meslekler için  kurslar istemekteler. Bunu da Müdürlüğümüz olarak tek başına karşılamamız mümkün değil. Özellikle İş Kur ile ortaklaşa yapmamız gerekmektedir. Bu kurslarda bizim için bir fırsat oldu. Haluk Şener müdürümüz bu teklifle geldiğinde, bizlerde hemen kabul ettik. Ve sanırım müdürlük olarak elimizden gelen tüm yardımı yaptığımıza inanıyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız