SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rahatlatan Galibiyet: 3-1

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, alt sıralardan kurtulma mücadelesinde Diyarbakır karşısında aldığı 3-1'lik galibiyetle biraz olsun rahatladı. Sarı-kırmızılı takımın golleri Tayfun, Serdar ve Mehmet Albayrak'tan geldi. Diyarbakır'ın 2 topu direkten döndü.

HAKEMLER: Fethi Serkan Koçak, Ekrem Kan, Arkın Akgöl, 4. hakem Recep Duru

MALATYASPOR: Emrah, Serdar Samatyalı (Dk.89 Mustafa Sert), Serkan Dökme, Ramazan, Atilla (Dk.75 Caner), Tayfun, Zafer (Dk.65 Engin), Alper, Turgay, Mehmet Budak, Mehmet Albayrak,

YEDEKLER: Yk.Eray, Mustafa, Muammer, Engin, Caner, Deniz, Murat,

DİYARBAKIRSPOR: Harun, Serkan, Bülent, Murat (Dk.75 Ufuk), Gürol, Hakan Bayraktar Dk.79 Onur), Barış, Anıl, Ercan, Şadi, Abdullah (Dk.65 İlhan Var),

YEDEKLER: Yk.Özcan, Erhan, Ersin, İlhan, Selçuk, Onur, Ufuk.

SARI KARTLAR: Emrah, Serdar, Caner (Malatyaspor), Bülent (Diyarbakırspor)

GOLLER: Dk. 23 Tayfun, Dk. 64 Serdar, Dk.90+1 Mehmet Albayrak (Malatyaspor), Dk.53 Şadi (Diyarbakırspor)

4. dakikada Malatyaspor'dan Tayfun'un şutu aut.

17. dakikada Serdar ortaladı, cezaalanında Mehmet Albayrak topa vuramayınca Diyarbakır defansı uzaklaştırdı.

20. dakikada Atilla'ya yapılan hareketi hakem faul olarak değerlendirdi. Cezaalanının önünde kazanılan serbest vuruşu Serdar kullandı. Yerden attığı sert şutta kaleci Harun topu almayı başardı.

23. dakikada Malatyaspor öne geçti. Serdar cezaalanında Mehmet Albayrak'ı gördü, bu oyuncu korner çizgisinden orta yaptı. Defansa çarpan top Tayfun'un önüne düştü. Bu oyuncunun vuruşu Malatyaspor'u öne geçirdi: 1-0

24. dakikada kazanılan serbest atışı Serdar kullandı. Diyarbakır kalecisinden döndü.

30. dakikada Mehmet Albayrak'ın pasını alan Zafer'in sert şutu, Diyarbakır kalesinin hemen üstünden auta çıktı.

35. dakikada Serdar'ın sert şutu kaleciden döndü, aynı oyuncu ikinci kez topu kafayla kaleye göndermek istedi, aut.

39. dakikada Malatyaspor kontraatakla çıktı. Zafer topu sürdü, Mehmet Albayrak'a ortaladı, bu futbolcunun vuruşunda top kaleciden döndü.

40. dakikada Diyarbakır kontraatakla Malatyaspor kalesine indi. Emrah, tehlikeyi kornerle önledi.

41. dakikada Serdar'ın ortaladığı topa arka direkte Tayfun yetişemeyince Malatyaspor mutlak bir gol fırsatını kaçırdı.

43. dakikada Atilla, Tayfun'un ortasında bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşu etkisizdi ve kaleci kornere çeldi. Kornerden sonuç yok.

İlk yarıyı Malatyaspor 1-0 önde kapattı.

50. dakikada Diyarbakır'ın kullandığı korner atışından gelen topa kalabalık Malatya defansının arasından Şadi yükselip kafayı vurdu, az farkla aut.

53. dakikada Diyarbakır beraberliği sağladı. Defansın arkasına atılan topu takip eden Şadi, ağlarla buluşturdu: 1-1

61. dakikada Atilla'nın pasıyla buluşan Mehmet Albayrak'ın vuruşu kornerle sonuçlandı. Serdar'ın kullandığı atıştan sonuç yok.

62. dakikada Mehmet Albayrak, uygun pozisyondan yararlanamadı.

63. dakikada Serdar ortaladı, Tayfun göğsüyle indirdi. Atilla vurdu ve ağlara gönderdi, ancak hakem bu pozisyonda Atilla'nın ofsaytta olduğunu işaret etti.

64. dakikada Malatyaspor, Serdar ile bir kez daha öne geçti. Mehmet Albayrak'ın çıkarttığı topla cezaalanında buluşan Serdar, kendine has sert vuruşlarından birini yaptı ve skoru 2-1'e getirdi.

65. dakikada Malatyaspor'da Zafer çıktı, yerine Engin oyuna girdi. Bu dakikada Diyarbakır'da Abdullah'ın yerine İlhan oyuna dahil oldu.

67. dakikada Malatyaspor, Mehmet Albayrak'la mutlak bir gol fırsatını daha değerlendiremedi. Serdar'ın ortaladığı topa çok uygun pozisyonda olmasına rağmen kötü vuran Mehmet, auta gönderdi.

74. dakikada Diyarbakırspor büyük bir tehlike yarattı. Murat'ın ortasında Ercan'ın vuruşu Emrah'tan döndü. Dönen topa Şadi vurdu, bu kez direkten döndü. Top Diyarbakırlı oyunculardan taça çıktı.

75. dakikada Malatyaspor'da Atilla'nın yerine Caner oyuna girdi. Atilla çıkarken kaptanlık pazubandını Serdar'a devretti. Diyarbakır da Murat'ın yerine Ufuk'u oyuna aldı.

79. dakikada Diyarbakırspor Hakan Bayraktar'ın yerine Onur'u oyuna dahil etti.

85. dakikada Diyarbakırspor'lu Anıl'ın uzaktan sert şutu Malatyaspor kale direğinden döndü. Bu top Malatyaspor atağına dönüştü, Caner cezaalanında kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunda Kaleci tehlikeyi kornerle önledi. Sonuç yok.

89. dakikada Malatyaspor'da Serdar'ın yerine Mustafa Sert oyuna dahil oldu. Serdar çıkarken, kaptanlık pazubandını da Alper'e verdi.

Maçın 4. hakemi oynanmamış süre olarak 4 dakikayı gösterdi.

90+1'de Malatyaspor farkı ikiye çıkardı. Caner'in ortaladığı topla buluşan Mehmet Albayrak, topu ağlara gönderdi: 3-1

Karşılaşma Malatyaspor'un 3-1 galibiyetiyle son buldu.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız