SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Rahatsızlık Duyanlar Vardır!'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın Malatya ziyareti esnasında Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi'ne ziyareti senasında CHP ve MHP'li başkanların protestoda bulunup mekanı terk etmesi konusunda, "Oy kaygısını hiç bir zaman taşımadık. Orada oy avcılığı yapmadık. Ama birilerinin bu endişesi varsa, kendileri bilir" dedi.

Parti binasında düzenlediği basın açıklamasında Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın Malatya ziyaretinin olumlu geçtiğini belirten Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, "Neredeyse ayda bir bakanlarımızı Malatya'da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye ve Malatya tarihinde görülmemiş kadarıyla Başbakanımız geçtiğimiz 2009 yılı içinde 3'kez Malatya'mızı şereflendirmiştir" dedi.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın Malatya ziyareti esnasında Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi'ne ziyareti senasında CHP ve MHP'li başkanların protestoda bulunup mekanı terk etmesi ile ilgili bir soruya ise Şahin cevap vererek, "Aşure dağıtım programına vakıf başkanı Hasan Meşeli'nin daveti üzerine bakanımız, milletvekillerimiz ve parti teşkilatımız ile birlikte katıldık. Orada çok güzel bir karşılamaya şahit olduk. Sanırım o karşılama esnasında bazı kesimlerin rahatsız olacağını şahsen tahmin ediyorum. Bizim arzu ettiğimiz proje işte bu. Bugüne kadar o mekanlara değil siyasi partilerin tümünün gitmesi, bir partinin dışında diğer partilerin gittiğine pek şahit olmazdık. Bugün sağcısı ile solcusu ile alevisi ile sünnesi ile o mekanda hep birlikte aşure ikramına hep birlikte şahit olduk. Bakanımızda çok olumlu bir açıklama yaptı. O açıklamalardan rahatsızlık duyan bazı kesimler mutlaka vardır. Ama ben şunu kesinlikle belirtmek istiyorum, bizim yapmış olduğumuz çalışma tamamen birlik ve beraberliğin, kardeşlik sürecinin daha tesis edilmesine yöneliktir. Oy kaygısını hiç bir zaman taşımadık. Orada oy avcılığı yapmadık. Ama birilerinin bu endişesi varsa, kendileri bilir. Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Biz şahsen bir bakanın protesto edilmesini şık bulmuyoruz. Malatya'ya gelmiş bir misafirimizdir. Orada siyasi içerikli bir konuşma yapmamıştır. Tamamen birlik ve beraberlik projesi kapsamında yapılmış açıklamalardır. Ben şahsen o protestoya şahit olmadım. Plaket verilene kadar il başkanları oradaydı. Sonuna kadar orada kaldıklarını duyduk. Ben protestoya şahit olmadım. Varsa öyle bir şey şık değil" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız