SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali de Şaşırdı.. "Hain Çalışmaların Yeri!."

0
Güncellendi - 2016-09-22 03:22:25
Vali de Şaşırdı..
A- A+ PAYLAŞ

FETÖ’den alınan ve Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilen Şehit Zekeriya Bitmez İmam Hatip Ortaokulu’nun en üst katında 14 oda bulundu. Bu odalara sadece asansörle çıkılabildiği ve 2 tanede toplantıların yapıldığı büyük iki odanın bulunduğu öğrenildi.

Malatya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) devredilen ve darbe girişimi sırasında İstanbul Atatürk Havalimanında şehit olan Zekeriya Bitmez'in adı verilen okulda, toplantıların yapıldığı 2 büyük salon ile 14 odalı misafirhane bulundu.

ODALAR MODERN ŞEKİLDE DONATILMIŞ

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından örgütle bağlantısı tespit edilen Malatya Turgut Özal Koleji, Kanun Hükmünde Kararnameyle (KHK) Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) devredildi.

Polis ekipleri darbe girişiminin ardından yaptığı detaylı incelemede okulun üst katında sadece asansörle çıkılabilen misafirhane bulundu. Misafirhanelerde yatak ve dolapların olması dikkat çekti. Son derece modern bir şekilde donatılan ve otel odasını andıran odalarda himmet toplantılarına katılanların kaldığı iddia edildi.

“BURADA KİRLİ VE HAİN ÇALIŞMALARI YÖNETMİŞLER”

Malatya Valisi Mustafa Toprak, "Herhalde burada kirli ve hain çalışmalarını yönettikleri, değişik yapılanmaları yönettikleri yer gibi burası anlaşılıyor, tespit ediliyor. Sadece dersliğin, laboratuvarın, müdür, memur odasının bulunması gereken bir okulda maalesef Milli Eğitim Kanunu'nda ve yönetmeliklerinde olmayacak şekilde bir yapılanma da olduğu anlaşılıyor. Bundan sonra bu gibi ihanet yapılanmalarının oluşmaması için çok dikkatli olmak durumundayız. Eğitim, öğretimin mutlak suretle devletimizin koyduğu esaslar çerçevesinde, devletimizi, milletimizi var edecek, değerlerimizi ortaya çıkaracak ama istismarcıları her türlü hırsızı, ipsizi, meşru olacakmış gibi insanları kandıran ihanetçileri de elimizin tersiyle itecek, demokrasi ve hukuk içerisinde onların cezasını vereceği bir noktaya da getirmemiz gerekiyor” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

rahime1

rahime2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ali (7 yıl önce)
    O değil de sanki dersin bunlar neler döndüğünü ilk defa 15 temmuzda öğrendiler bir de şaşırmış gibi yapıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (7 yıl önce)
    Sağır Sultan bile biliyor o okullara gitmek zamanında ayrıcalıktı albay çoçukları müdür çoçukları en üst zümre yöneticileri yakınları hepsi orada idi kurban olam Rabb'ime her şerhde bi hayır varmış gidilsin sonuna kadar kime dokunuyorsa bile sonuna kadar fetöyle mücadele
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan kara (7 yıl önce)
    Hangi vekiller veya mudurler bu toplantılara katıldı kim bilir. Hangi kuruma hangi muduru atayacaklari, kimden ne para kopariz yagciliklari.... Allah ıslah etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (7 yıl önce)
    Adamlar da ne para varmış şu saltanata bakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (7 yıl önce)
    Herksin bildiği "sırlar" bunlar. Şaşacak bi şey yok sayin valim, yillarca o üst katta neler döndüğünü çocuklar bile bilmekteydi, kim bilir ne siyasiler ne bürokratlar ağırlamıştır o şer katı.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    İyice bakılması gerek, henüz gizli odalar ya da bölmeler bulunmamış olabilir. Duvarları iyi yoklayın, küçük bir çekiçle gizli geçitleri keşfedebilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla