SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Rahmet ve Minnetle Anıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından şehitlik anıtında bir anma programı düzenlendi.

Anma programına Malatya İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ali Rıza Akkuş'un yanı sıra Malatya Emniyet Müdürlüğü teşkilatı mensupları, gazi ve şehit yakınları katıldı.

Törende ilk olarak Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ali Rıza Akkuş, Emniyet Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Adına Türkan Kahya ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Terkin şehitlik anıtına çelenk sunumunda bulundu.

Çelenk sunumunun ardından şehitler için 3 el saygı atışı yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, şehit anıt defterini imzaladı. Kahya, anıt şeref defterini imzalamasının ardından yaptığı konuşmada, "Ulu Önder Atatürk’ün, Cumhuriyetin ve kanunların düşmanlarına karşı bir kalkan olarak nitelendirdiği Türk Polisi, huzur ve güvenliği sağlamak uğruna gerekirse canlarını tehlikeye atarak, özveri ve cesaretle görevini yerine getirmektedir.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan, her yerde ve her şartta halkımızın yanında olan Türk Polis Teşkilatının 166. Kuruluş Yıldönümünde, canlarını feda etmekten çekinmeyen siz aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz." dedi.

Kahya'nın konuşmasının ardından Polis Şehitliği ziyaret edildi. Şehitler için Kuran-ı Kerim okundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız