SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rakibi Sahte Oyuncu Oynatmış!

0
Güncellendi - 2019-12-12 03:46:25
Rakibi Sahte Oyuncu Oynatmış!
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 7.Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü (MBSK), ligin ikinci haftasında 17 Kasım’da 1939 Güney Yıldızı Spor ile sahasında oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada, rakibinin ‘sahte oyuncu oynatması ve talimatlara aykırı harekette bulunulması nedeni’ ile 3-0 hükmen galip sayıldı. 

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün grubun ikinci haftasında sahasında Hatay ekibi olan 1939 Güney Yıldızı Spor ile oynadığı karşılaşmada rakibinin ‘talimatlara aykırı harekette bulunduğu’ yönündeki itirazını kabul etti. Kurul, Malatya Bayanlar Spor-1939 Güney Yıldızı Spor Kadınlar 3. Lig müsabakasında Hatay ekibinin talimatlara aykırı harekette bulunulması nedeni’ ile 3-0 hükmen mağlubiyet ve mevcut puanından 3 puan silinmesi cezası verilmesine hükmetti. 

Amatör Futbol Disiplin Kurulu ayrıca, 1939 Güney Yıldızı Spor’un futbolcularından Hatice Zehra Altunkaynak’a ‘Kadınlar 3. Lig müsabakasında kendi lisansı ile başkasının oynaması nedeni’, İrem Kara hakkında ise ‘Kadınlar 3. Lig müsabakasında başkasının lisansı ile görev alarak talimatlara aykırı harekette bulunması nedeni’ ile 8 resmi müsabakadan men cezası verdi.

AFDK, kulüp antrenörü Mert Yılmaz’a ise Malatya Bayanlar Spor-1939 Güney Yıldızı Spor Kadınlar 3. Lig müsabakasında ‘talimatlara aykırı harekette bulunması nedeni’ ile 2 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu’ndan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Malatya Bayanlar Spor Klb. İTİRAZI hakkında: 17.11.2019 tarihinde oynanan Malatya Bayanlar Spor-1939 Güney Yıldızı Spor Kadınlar 3. Lig müsabakasında itirazın kabulüne karar verilmiştir. Hatice Zehra ALTUNKAYNAK (Güney Yıldızı Spor Klb. Fut.) hakkında; 17.11.2019 tarihinde oynanan Malatya Bayanlar Spor-1939 Güney Yıldızı Spor Kadınlar 3. Lig müsabakasında kendi lisansı ile başkasının oynaması nedeni ile 8 resmi müsabakadan men cezası verilmesine karar verilmiştir. İrem KARA(Güney Yıldızı Spor Klb. Fut.) hakkında; 17.11.2019 tarihinde oynanan Malatya Bayanlar Spor-1939 Güney Yıldızı Spor Kadınlar 3. Lig müsabakasında başkasının lisansı ile görev alarak talimatlara aykırı harekette bulunması nedeni ile 8 resmi müsabakadan men cezası verilmesine karar verilmiştir. Mert YILMAZ(Güney Yıldızı Spor Klb. Ant.) hakkında; 17.11.2019 tarihinde oynanan Malatya Bayanlar Spor-1939 Güney Yıldızı Spor Kadınlar 3. Lig müsabakasında talimatlara aykırı harekette bulunması nedeni ile 2 ay hak mahrumiyeti cezası verilmesine karar verilmiştir. 1939 Güney Yıldızı Spor Klb. hakkında; 17.11.2019 tarihinde oynanan Malatya Bayanlar Spor-1939 Güney Yıldızı Spor Kadınlar 3. Lig müsabakasında talimatlara aykırı harekette bulunulması nedeni ile 3-0 hükmen mağlubiyet ve mevcut puanından 3 puan silinmesi cezası verilmesine karar verilmiştir.”

Bu hükmen galibiyetin ardından Kadınlar 3. Ligi 7. grupta son puan sıralaması şöyle oluştu:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: Malatya Bayanlar Spor Kulübü (Beyaz formalı)- 1939 Güney Yıldızı Spor maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız