SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rakibimiz Bu Zalim Sistem"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:10:56
A- A+ PAYLAŞ

SP ve BBP'nin oluşturduğu Milli İttifak'ın adayları seçim çalışmalarını sürdürdüler.

Çalışmalara ilişkin basın bülteni şöyle:

"7 Haziran seçimleri öncesi esnafları ve mahallelileri tek tek ziyaret eden Milli İttifak adayları, Türkiye’nin kurtuluşunun Milli İttifak’ta olduğunu söyleyerek destek istiyorlar. Vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği adaylar, projeleri ve uygulayacakları politikaları ile de vatandaştan tam not alıyor.

Kent merkezindeki esnafları ziyaret ederek sorunları ile hemhal olan Milli İttifak adayları, gittikleri her yerde sevgi ile karşılanıyorlar. Esnaf ziyaretleri sırasında Milli görüşün faydalarından bahseden Milli İttifak adayı Osman Cemali Marasalı, ülkenin üretime dayalı politikasının dışa bağımlı hale getirildiğinden dert yanarak, sermeye birikimi olmaması ile ülkede işsizliğin hat safhaya çıkarıldığını söyledi. Üreten bir toplumdan çıkıldığı için gençlerin işsiz kahvehane köşelerinde zaman geçirdiğini ifade eden Marasalı, bu nedenle de gençlerin kötü alışkanlıklara yöneldiğini söyledi.

Türkiye’deki eğitim sisteminin dile dışa bağımlı bir halde olduğunu savunan Marasalı, “5 yaşındaki çocuğun büyüyünceye kadar hangi eğitimi alacağına bizler karar veremiyoruz” dedi. Türkiye’nin üretmediği sürece dış ve iç politikalarda kesinlikle başarılı olamayacağını söyleyen Marasalı, “Biz diyoruz ki kayısı ek gelir olmalı, insanların uğraştığı hayvancılık ek gelir olmalı. Herkesin çalışacağı bir fabrika olmalı” şeklinde konuştu. Son iki yıldır Malatya’da Kurulu olan büyük fabrikaların bölgesel teşvikin değiştirilmesi ile küçülmeye gittiğini dile getiren Marasalı, bu nedenle de kentte işsizlik sayısının her geçen gün arttığını söyledi.

Rakiplerinin AKP, CHP, MHP ya da diğerleri olmadığını belirten Marasalı, “Bizim rakibimiz bu zalim sistem. Biz bu sistemi değiştireceğiz” diye konuştu. 12 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin en çok oy aldığı Malatya’yı her zaman oyaladığını belirten Marasalı, “Bunların aklına bakarsak Malatya da Hızlı tren gelmesi için 2023'ü bekliyorlarmış, Lozan mı engelliyor Malatya da ki hızlı treni" diyerek kente yatırımın gelmemesini eleştirdi.

Kentte her evden kanalizasyon ve arıtma bedeli alındığını ancak halen merkezi birçok bölgede kanalizasyon ve arıtmanın olmadığını belirten Marasalı, 7 Haziran seçimlerinde halkın bunu çok iyi değerlendireceğini ve iktidar partisine güzel bir ders vereceğini söyledi. bir memleketin ayağa kalkması için hizmet sektöründen önce sanayi sektörünün canlandırılması gerektiğini yineleyen Marasalı, “Bir insan önce mutlu olacak ki ardından hizmet sektörünün tadını çıkarabilir" dedi.

7 Haziran seçimlerinin ülkenin geleceği açısından oldukça önemli bir seçim olduğunu söyleyen Milletvekili Adayı Marasalı, Malatyalı seçmenlerinde bu seçimlerde üzerine düşeni yapacağını ve Milli İttifak kadrolarını yönetime getireceğini dile getirdi. İslam coğrafyasının içerisinde bulunduğu bu acı tabloyu Milli Görüş iktidarının düzelteceğini söyleyen Marasalı, Hristiyan Birliği AB diyenlerin karşısında İslam Birliği diyen Milli Görüşün barajları yıkarak mecliste milletin tek temsilcisi olacağını ifade etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız